Miért szigeteljek SICOFOL® lemezzel?

A SICOFOL® lágy pvc építőipari lemezzel és fóliával történő vízszigetelés

- kedvező árfekvésű, korszerű, 100%-os magyar termék
- tartós, biztonságos, a leggyorsabb kivitelezést teszi lehetővé

Nyirkos, hideg, téli időben (- 5 ºC-ig) is kivitelezhető a szigetelés.

A betonozás után, amint a beton lépésálló, a SICOFOL® azonnal fektethető.
Az építőipari kivitelezés során napokat sőt heteket lehet nyerni a gyors és azonnali szigetelés révén. Nagy felületű, pl áruházak, raktárak, ipari csarnokok talajnedvesség elleni szigetelésére a SICOFOL® rendszernél gyorsabb, biztonságosabb és gazdaságosabb szigetelést nem ismerünk.

A SICOFOL® PVC lemezzel készült vízszigetelések a PVC egy nembomló tulajdonságának köszönhetően élettartalma az épületek élettartamával megegyezik.

Ha a SICOFOL®-ból készített pince ill. aljzat azaz esztrich szigetelést összehegesztjük a szintén SICOFOL® falszigeteléssel, akkor a radon gáz elleni szigetelést egyszerre a vízszigeteléssel együtt a leggazdaságosabban megoldottuk. Vizsgálatok bizonyítják a radon gáz sok helyen megtalálható, és az épületben feldúsulva rákos megbetegedést okozhat.

A SICOFOL® lágy PVC geomembrán alkalmas szennyvíztisztítók, hígtrágya és trágyatározók, komposztálók, öntöző-, és tűzivíztározók, halastavak stb. szigetelésére az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség (OKTVF) által 2005 november 30-án kibocsátott Építőipari Műszaki Engedély É-112/2005 valamint "REMATER-MF-01-03" Műszaki Feltételek szerint. A SICOFOL® Gyökérállósági Minőségi Tanusítvánnyal is rendelkezik, melyet a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem 4 éven átvizsgált.

Napi több száz m2 felület kivitelezési kapacitásával rendelkezünk.

A SICOFOL® márkanevű korszerű lágy pvc szigetelő lemez és fólia gyártását 1991 óta végezzük. Az ÉMI által 1992-ben minősített terméket 1997-ig kizárólag német exportra gyártottuk. 100% magyar termék.
A KIVITELEZŐ gyors, biztonságos, kedvező árfekvésű szigeteléssel könnyebben betartja a költségkeretet és a vállalási határidőt, és elkerülheti a későbbi garanciális kifogásokat.

A TULAJDONOS hosszú élettartamú, biztonságos, magas technikai színvonalú szigetelést kap.